Over PodcastHelden

PodcastHelden is een initiatief van Timo Kamst en Vincent Verhaak.

Timo Kamst is sinds 2000 professioneel (radio)presentator en opleidingscoördinator van NPO Campus. Vincent Verhaak is marketingexpert en professioneel trainer.

Samen helpen de PodcastHelden je een podcast te ontwikkelen die past bij jouw doelgroep, wordt gebracht in je eigen stem en onderdeel wordt van je marketingstrategie. Dé mix voor een boeiende en succesvolle podcastserie.

Dit zijn de PodcastHelden

PodcastHelden bestaat uit Timo Kamst en Vincent Verhaak. Samen vertalen zij jouw doelstellingen naar een pakkende podcastserie die vanaf de eerste minuut je luisteraars betrekt en activeert.

Vincent Verhaak

Vincent Verhaak, marketing expert & professioneel trainer
Vincent is marketing expert en professioneel trainer. Wil jij een onderscheidend podcast concept ontwikkelen, je doelgroep bereiken en activeren? Vincent helpt je met de ideale strategie.

Timo Kamst

Timo Kamst, podcast presentatietrainer & producer
Timo is ervaren radiomaker en presentatietrainer. Wil jij een podcast maken die tot de laatste seconde boeit en leren presenteren als een pro? Timo helpt je met het gehele proces.

Wil jij een succesvolle podcast lanceren? Neem contact op.

Ontwikkel een podcast die je doelgroep tot de laatste seconde boeit, leer presenteren als een pro en claim nu je plek in de hitlijsten van Spotify, Google en Apple.

Talpa logo
VBK logo
AG Connect logo
npo-logo